söndag 11 oktober 2009

Ge mig en tumutdragare är du snäll


Båda råttburarna rengjorda. Båda Laura Super-burarna ihopsatta till en. Överbliven burbotten tömd och förpassad till förrådet. Så jävla skönt - skitgörat är överstökat och behöver inte få någon som helst energi av mig förrän om en vecka! Förutom soporna då, jag har inte gått med soporna än. Men vad fan, palla.

Jag behöver handla. Snus behövs, och så måste jag köpa müsli åt råttorna. Var till Ica igår men müslin jag brukar köpa var förstås nääästan slut - jag fick med mig den sista påsen hem, men 1 kg räcker inte långt till 9 råttor... Jag som tänkte fylla den gapande tomma tunnan med en sisådär 7 kg iaf, men nehejdå. Då får det bli Willys! Så eh, jag borde cykla till Willys nu, och köpa müsli där istället. Och så de där goda quornbitarna med panering som jag testat i veckan, de var väldigt goda och inte speciellt dyra heller. Eller, dyrt är det ju, men jämfört med andra quornprodukter liksom. Och så är jag sjukt sugen på pistagenötter förstås. What can I say, nötter är gott! Hur som helst får jag inte ur tummen ur röven så jag kommer ingenstans. Har du en tumutdragare över? Kan jag få låna den? Snälla?

Förresten har jag hittat hårinpackning nu! Har letat som en dåre efter Swarzkopf gliss hair repair som jag fick höra en del gott om, så jag tänkte testa den men hittade den ingenstans. Förrän igår, där stod den så fint på Ica. Så ikväll ska den testas. Håll tummarna för att den ger det fina resultatet jag vill ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar